Metsäntyttö-pusero 19121

(1 tuotearvio)

229.00

Ajaton, monikäyttöinen Metsäntyttö-neulepusero, 100 % baby alpaca, niin toimistoon kuin sporttiseen vapaa-aikaan. Aina kauniin sileän neuloksen kruunaa kohoneulos pääntiellä, helmassa ja hihansuissa. Puserossa on normaali mitoitus ja se on hiukan muotoiltu vyötäröltä.

Materiaali 100% öko-tex sertifioitu baby alpaca Perusta.

Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti meillä Sodankylässä.

 • Arviot (1)
 • Hoito-ohjeet
 • Vastuullisuus

1 arvio tuotteelle Metsäntyttö-pusero 19121

 1. Maija

  Aivan ihana ja nätti paita: pehmoinen ja lämmin. Tilasin ja arvoin sen välillä, että pitäisikö vaihtaa pienempään, koska osittain istui, osittain ei. Olin asiakaspalveluun yhteydessä ja sieltä ehdotettiin ja sain omien mittojen mukaan tehdyn paidan, joka istuu täydellisesti <3

  • Pirita

   Ihanaa, että saatiin sopiva. Meitä kaikkia ei ole tehty samasta muotista ja on ihana pystyä tarjoamaan myös räätälöintiä asiakkaan mittojen mukaan. Toisinaan pelkkä pituusmuutos on riittävä, toisinaan muutos voi olla esim. koko M hartia ja rinnanympärys ja siitä alaspäin koko L. Kiitos palautteesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tuuleta usein
 • Pese käsin tai koneessa lyhyellä 30 °C:n käsin- tai villapesuohjelmalla. Linkous max 800 kierr./min.
 • Muotoile kosteana ja kuivaa tasolla. Kuivana neuletta voi pöyhiä hetken käsissä ja saada näin tuotteen pesunjälkeinen kankeus pois.
 • Kuivan neuleen voi kevyesti höyryttää höyrysilitysraudalla kahden pisteen lämmöllä.
 • Pellava-alpakkaneuleen pinnassa voivat alpakkakuidun päät kietoutua toisiinsa ja pinnalle muodostuu nyppyjä. Pellavan ansiosta ne lähtevät kuitenkin pesussa pois tai ne on helppo nyppäistä irti.
 • Baby alpakka neule ei juurikaan nyppyynny. Jos aktiiviseen hankauskohtaan tulee nyppyjä, poista ne nypynpoistajalla tai nypyn poistoon tarkoitetulla harjalla.

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

 1. Puhtaat luonnonmateriaalit
 2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
 3. Ihmisten hyvinvointi
  – turvalliset työolot läpi koko ketjun
 4. Eläinten hyvinvointi
  – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest