PIRITA DESIGN OY – DESIGNNEULEITA SODANKYLÄSTÄ

LUONNOLLISTA YLELLISYYTTÄ LAPISTA

Valitsiko Pirita pellavan – vai pellava Piritan? Kun Pirita Pernu-Lehtinen opiskeli Tervolan käsityöoppilaitoksessa 90-luvulla, opiskelijat saivat tehtäväksi talvineuleen. Pirita valitsi langan värin vuoksi pellavan, vaikka kiinnostuksen kohteena olivat aivan muut materiaalit.

Se oli menoa. Pirita oli haaveillut omasta yrityksestä. Nyt hän tiesi, mitä se valmistaisi: pellavaneuleita. Vuonna 1998 neljän lapsen äiti perusti neuleyrityksensä Sodankylän tunturien syliin.

Tänään Pirita Design Oy on edelleen pieni perheyritys. Mutta sen suunnittelemilla ja valmistamilla neuleilla on ystäviä ympäri maailmaa, ja asiakkaita palvelee myös kymmeniä jälleenmyyjiä Suomessa ja Keski-Euroopassa. Pellavan ohella valikoimasta löytyy nyt myös baby alpaca -neuleita.

Pirita-neuleiden tunnusmerkkejä ovat ajattomuus, upeat värit sekä elävät neulepinnat. Ne on tehty sinulle, joka et välitä pintamuodista, vaan haluat kestävää designia ja käyttöarvoa.

Luonnonläheisyyden ohella Pirita Designin kulmakiviä ovat yksilöllisyys ja asiakaskeskeisyys. Huomioimme erilaiset vartalonmallit ja koot. Kaikki tuotteemme ovat saatavana myös omien mittojen mukaan räätälöitynä.

Pirita Designilla on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä Sodankylässä osoitteessa Kasarmintie 1. Olemme osa Sodankylän Likiliike -yhteisöä. Likiliike-merkki kertoo yrityksen paikallisuudesta – se viestii sodankyläläisyydestä, kotimaisesta laadusta, pätevästä lähipalvelusta ja lappilaisesta yhteisöhengestä.
Tervetuloa tutustumaan ja shoppailemaan!

YHTEYSTIEDOT

Kasarmintie 1
99600 Sodankylä
Finland

tel. +358 40 543 5268
pirita@pirita.fi

Edustajat / Agenter

Suomi / Finland
Pirita Design
Pirita Pernu-Lehtinen
pirita@pirita.fi
tel: +358 40 543 5268

Saksa / Hollanti / Sveitsi / Itävalta
Tyskland / Holland / Schweiz / Österrike
Handelsagentur Ulrich Knierim
ulrich-knierim@web.de
tel. +49 175 596 8312

Kunstform Michael Hoppe
michael.hoppe.rf@gmx.de
tel. +49 1590 43 88 176

Pin It on Pinterest

Share This