Oodi-mekko 21081

279.00

Oodi-mekko on kauniisti laskeutuva, polven alle ulottuva mekko, jossa on helmassa ja hihansuissa kevyttä ilmettä antavaa pitsineuletta. Sen rauhallinen yläosa on aitiopaikka monenlaisille koruille. Mekon kanssa on hyvä käyttää puolialushametta.

Pituus takana olkapäältä koko M 98 cm.

Muistathan, että Pirita Designin vaatteita voidaan myös räätälöidä sinun omien mittojen ja / tai toivevärien mukaan. Voit lähettää räätälöintitoiveesi käyttämällä Räätälöinti-sivulla olevaa yhteydenottolomaketta, sähköpostilla pirita(at)pirita.fi.

Mekolle on tässä tarjolla myös värivaihtoehto oma valinta, jolloin värin voi valita jostain muusta meidän tuotteesta ja kertoa kommentissa.

Materiaali 100 % pellavaa, pellavalanka Euroopasta.
Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti Sodankylässä.

 • Arviot (0)
 • Hoito-ohjeet
 • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oodi-mekko 21081”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

 1. Puhtaat luonnonmateriaalit
 2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
 3. Ihmisten hyvinvointi
  – turvalliset työolot läpi koko ketjun
 4. Eläinten hyvinvointi
  – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest