Melanie-jakku 23046

239.00

Nostalginen ja raikas Melanie-jakku on täyttä pellavaa. Suoralinjaisen jakun avara kaulus kääntyy kauniisti harteille. Jakussa on 3/4-mittaiset hihat ja kiinnityksenä kaksi neulepintaista nappia. Melanie on oivallinen yläosa esimerkiksi hameen tai leveiden housujen kanssa käytettäväksi.

Melanie-jakussa on saatavilla kuusi värivaihtoehtoa. Jakun ja sen napit saa halutessaan myös muun värisenä kuin kuvassa, napit esimerkiksi jakun värisenä. Laita tällöin tilauksen kommenttikenttään haluamasi väri/värit.

Materiaali: 100 % pellava (alkuperä Eurooppa).

Suunniteltu ja valmistettu meillä Sodankylässä.

  • Arviot (0)
  • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melanie-jakku 23046”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

  1. Puhtaat luonnonmateriaalit
  2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
  3. Ihmisten hyvinvointi
    – turvalliset työolot läpi koko ketjun
  4. Eläinten hyvinvointi
    – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest