Laavu-tunika 22091

289.00

Reilu, lämmin Laavu-tunika on 100% baby alpacaa. Pehmeä, korkea kaulus ei purista ja tunika istuu kauniisti päällä väljästä mitoituksesta huolimatta. Neuloksen pinta ”polveilevaa” kohoneulosta. Sopii hyvin niin viileneviin sisätiloihin kuin reippaaseen ulkoiluun.

Alpakkatuotteiden nimet tulevat kotiseutuhenkisesti Piritan laajalta ”takapihalta” Pomokairasta. Laavu-tunikan taustalta löytyy Laavu-lauttanen.

Materiaali 100 %  baby alpaca tulee Perusta. Valmistaja on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja heille on myönnetty mm. seuraavat sertifikaatit toiminnastaan: RAS – RESPONSIBLE ALPACA STANDARD, TRACEABLE ALPACA BY SGS, OEA – AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR, PERU, OEKO-TEX – STANDAR 100 Class 1, OEKO-TEX – STeP, CARBON FOOTPRINT PERU

Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti meillä Sodankylässä.

  • Arviot (0)
  • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laavu-tunika 22091”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

  1. Puhtaat luonnonmateriaalit
  2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
  3. Ihmisten hyvinvointi
    – turvalliset työolot läpi koko ketjun
  4. Eläinten hyvinvointi
    – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest