Kota-pipo 22101

74.00

Kota-pipo on pehmeä 100% baby alpacasta valmistettu pipo, jonka korkeutta voi vapaasti säädellä resorin taitekohtaa vaihtamalla. Kaikissa vaihtoehdoissa pipo suojaa korvat hyvin. Sopii hyvin täydentämään kaikenlaisia ulkoiluasuja. Malli on unisex. Kokovaihtoehtoja on kaksi.

2 kokoa: Size 1 < 57 cm;  Size 2 > 58 cm

Materiaali 100 %  baby alpaca tulee Perusta. Valmistaja on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja heille on myönnetty mm. seuraavat sertifikaatit toiminnastaan: RAS – RESPONSIBLE ALPACA STANDARD, TRACEABLE ALPACA BY SGS, OEA – AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR, PERU, OEKO-TEX – STANDAR 100 Class 1, OEKO-TEX – STeP, CARBON FOOTPRINT PERU

Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti meillä Sodankylässä.

 

 

  • Arviot (0)
  • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kota-pipo 22101”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

  1. Puhtaat luonnonmateriaalit
  2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
  3. Ihmisten hyvinvointi
    – turvalliset työolot läpi koko ketjun
  4. Eläinten hyvinvointi
    – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest