Kivi- alpakka neuletakki 22092

289.00

Ajaton, lämmin, hiukan nostalgiaa henkivä Kivi-neuletakki on valmistettu kauniista yksivärisestä kohoneuleesta. Materiaali on 100% baby alpaca. Neuletakissa on pieni, pyöreä pääntie ja joustinneulosta helmassa ja hihansuissa. Napit ovat kookospähkinää. Neule on helppo yhdistellä monien erilaisten asujen kanssa.  Neuleen mitoitus on väljähkö.

Alpakkatuotteiden nimet tulevat kotiseutuhenkisesti Piritan laajalta ”takapihalta” Pomokairasta. Kivi-neuletakin taustalta löytyy Kivipurnuaapa.

Materiaali 100 %  baby alpaca tulee Perusta. Valmistaja on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja heille on myönnetty mm. seuraavat sertifikaatit toiminnastaan: RAS – RESPONSIBLE ALPACA STANDARD, TRACEABLE ALPACA BY SGS, OEA – AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR, PERU, OEKO-TEX – STANDAR 100 Class 1, OEKO-TEX – STeP, CARBON FOOTPRINT PERU

Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti meillä Sodankylässä.

  • Arviot (0)
  • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivi- alpakka neuletakki 22092”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

  1. Puhtaat luonnonmateriaalit
  2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
  3. Ihmisten hyvinvointi
    – turvalliset työolot läpi koko ketjun
  4. Eläinten hyvinvointi
    – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest