Kasvopellava 19102

19.00

PESUPELLAVAT

Ota lempeän karheat pesupellavat avuksi koko vartalon ihon puhdistukseen. 100 % pellavasta valmistettu, käteen hyvin sopiva kinnas irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi verenkiertoa. Kestävä ja konepestävä pesupellava on ekologinen tuote. Se on valmistettu neulomalla ökö tex- sertifioidusta langasta Suomessa ilman hukkamateriaalia. Pesukintaissa on sileä puoli herkälle iholle ja karkeampi puoli enemmän rouheutta pesuunsa haluavalle. Pesupellavat sopivat sekä kuivahierontaan että vesipesuun. Yhdessä puhdistustuotteen kanssa saat puhtaan ja pehmeän ihon.

Hoito-ohje: Huuhtele ja ripusta märkä pesupellava kuivumaan ilmavasti aina käytön jälkeen. Tuote voidaan konepestä 60 asteessa ilman huuhteluainetta. Voit pestä muun pyykin mukana.

Kasvopellava

Kostuta kasvopellava vedellä ja käytä puhdistustuotteen kanssa. Peukalolle on jätetty aukko, jotta tuote pysyy hyvin kädessä. Hiero kasvoja pyörivin liikkein silmänympärysihoa varoen. Kasvopellavasta voit käyttää molemmat puolet riippuen puhdistustarpeesta. Käytön jälkeen huuhtele esim. saippualla ja ripusta kuivumaan.

  • Hamaa
  • Pellava
  • Raita-pellava
  • Roosa
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Valitse väri

Hamaa, Pellava, Raita-pellava, Roosa

Pin It on Pinterest