Kasvopellava 19102

19.00

PESUPELLAVAT

Ota lempeän karheat pesupellavat avuksi koko vartalon ihon puhdistukseen. 100 % pellavasta valmistettu, käteen hyvin sopiva kinnas irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi verenkiertoa. Kestävä ja konepestävä pesupellava on ekologinen tuote. Se on valmistettu neulomalla ökö tex- sertifioidusta langasta Suomessa ilman hukkamateriaalia. Pesukintaissa on sileä puoli herkälle iholle ja karkeampi puoli enemmän rouheutta pesuunsa haluavalle. Pesupellavat sopivat sekä kuivahierontaan että vesipesuun. Yhdessä puhdistustuotteen kanssa saat puhtaan ja pehmeän ihon.

Kasvopellava

Kostuta kasvopellava vedellä ja käytä puhdistustuotteen kanssa. Peukalolle on jätetty aukko, jotta tuote pysyy hyvin kädessä. Hiero kasvoja pyörivin liikkein silmänympärysihoa varoen. Kasvopellavasta voit käyttää molemmat puolet riippuen puhdistustarpeesta. Käytön jälkeen huuhtele esim. saippualla ja ripusta kuivumaan.

Valmistettu ekologisesti ja vastuullisesti Sodankylässä.
100 % pellava Euroopasta.

 • Arviot (0)
 • Hoito-ohjeet
 • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvopellava 19102”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Huuhtele ja ripusta märkä pesupellava kuivumaan ilmavasti aina käytön jälkeen.
 • Tuote voidaan konepestä 60 asteessa ilman huuhteluainetta.
 • Voit pestä muun pyykin mukana.

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

 1. Puhtaat luonnonmateriaalit
 2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
 3. Ihmisten hyvinvointi
  – turvalliset työolot läpi koko ketjun
 4. Eläinten hyvinvointi
  – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest