Jackie-mekko 23043

279.00

Jackie-mekko on saanut inspiraatiota -60 luvulta. Kauniin A-linjaisen mekon kruununa on pystykaulus isolla neuleella päällystetyllä napilla. Hartialla olkapäät paljastava muoto tekee mekon yläosasta siron. Huippuvalinta niin kesän juhliin kuin hellepäiviin.

Mekolle on tässä tarjolla suoraan 5 eri värivaihtoehtoa, mutta halutessasi voit valita väriksi ”värivaihtoehdon” oma valinta ja kertoa kommentissa värin nimi ja mistä meidän tuotteesta se on valittu. Tuotteen väri kuvissa saattaa hiukan poiketa luonnollisesta väristä erilaisten näyttöjen ym. vuoksi.

Muistathan, että Pirita Designin vaatteita voidaan myös räätälöidä sinun omien mittojen ja / tai toivevärien mukaan. Voit lähettää räätälöintitoiveesi käyttämällä Räätälöinti-sivulla olevaa yhteydenottolomaketta, sähköpostilla pirita(at)pirita.fi.

Materiaali 100 % pellavaa, pellavalanka Euroopasta.
Suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti Sodankylässä.

  • Arviot (0)
  • Vastuullisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jackie-mekko 23043”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meille Pirita Designissa ekologisuus ja eettisyys eli vastuullisuus tarkoittaa ihmisten, eläinten ja ympäristön huomioimista ja hyvnvointia.

Oma ompelimo ja tehdas Sodankylässä sekä vastuulliset tuotanto- ja toimintatavat ja neulelankojemme sertifikaatit takaavat, että Pirita Design tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

  1. Puhtaat luonnonmateriaalit
  2. Laadultaan ja ulkonäöltään aikaa kestävät neuleet ja tuotteet
  3. Ihmisten hyvinvointi
    – turvalliset työolot läpi koko ketjun
  4. Eläinten hyvinvointi
    – alpakanvilla on aina Mulesing -vapaata

Tuotteemme valmistetaan Sodankylässä itse tehden suunnitelusta ja neulonnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen. Itse tekemällä varmistamme, että laatu ja vastuullisuus säilyvät.

Lue lisää https://pirita.fi/vastuullisuus/

Pin It on Pinterest