Bodypellava 19101

29.00

Ota lempeän karheat pesupellavat avuksi koko vartalon ihon puhdistukseen. 100 % pellavasta valmistettu, käteen hyvin sopiva kinnas irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi verenkiertoa. Kestävä ja konepestävä pesupellava on ekologinen tuote. Se on valmistettu neulomalla ökö tex- sertifioidusta langasta Suomessa ilman hukkamateriaalia. Pesukintaissa on sileä puoli herkälle iholle ja karkeampi puoli enemmän rouheutta pesuunsa haluavalle. Pesupellavat sopivat sekä kuivahierontaan että vesipesuun. Yhdessä puhdistustuotteen kanssa saat puhtaan ja pehmeän ihon.

Hoito-ohje: Huuhtele ja ripusta märkä pesupellava kuivumaan ilmavasti aina käytön jälkeen. Tuote voidaan konepestä 60 asteessa ilman huuhteluainetta. Voit pestä muun pyykin mukana.

Bodypellava

Lempeän karhea bodypellava kuorii ja hellii ihoasti ja voit käyttää sitä kuivana ja märkänä. Sileä puoli on herkälle iholle ja karkeampi puoli enemmän rouheutta pesuunsa haluavalle. Mallistossa on jokaiselle perheenjäsenelle sopivat värit, jolloin tunnistat oman bodypellavasi helposti, myös konepesun jälkeen.

  • Hamaa
  • Pellava
  • Raita-pellava
  • Roosa
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Pin It on Pinterest