Tietosuojaseloste

 

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen. Pidämme oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tietosuojalausekkeeseen.



 

Rekisterin pitäjä

Pirita Design Oy
Kasarmintie 1
99600 Sodankylä
pirita (at) pirita.fi
p. 050 594 1242
Y-tunnus 2537559-7

Yhteyshenkilö: Pirita Pernu-Lehtinen

 

Rekisterin nimi

Pirita.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri

 

Rekisteröidyt


Pirita.fi-verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaat sekä uutiskirjeen tilaajat.

 

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen perusteena on asiakassuhde tai rekisteröidyn suostumus (uutiskirjeen lähettäminen). Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen sekä palveluistamme kertominen.

 

Mitä tietoja keräämme

Keräämämme henkilötiedot:

  • etunimi, sukunimi
  • syntymäaika
  • postiosoite, sähköpostiosoite
  • puhelinnumer
  • tilaus- ja laskutustiedot



 

Miten käytämme tietojasi


Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme.

Pirita Design Oy käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen. Voimme käyttää tietoja myös toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.


Sähköpostimarkkinointiin pyydämme sinulta aina erillisen luvan: voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi verkkosivuillamme ja näin antaa suostumuksesi sähköpostimarkkinointiin. Lähetämme sähköpostiin tarjouksia ja tietoja Pirita Designin tuotteista ja toiminnasta. Voit halutessasi koska tahansa poistua rekisteristä viestistä löytyvästä linkistä. 

Tietojen säilytys ja suojaaminen
Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan. Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa olemme sinuun välittömästi yhteydessä.


 

Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme henkilötiedot asiakkailta itseltään asiakassuhteen syntyessä sekä verkkolomakkeella uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Emme luovuta henkilötietoja markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille.

 

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

 

Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen esimerkiksi Posti käsittelee tietojasi. PayTrailin työntekijät voivat käsitellä henkilötietoja maksuun liittyvissä ongelmatilanteissa. Lisäksi uutiskirjeteknologian tarjoava yritys (Mailchimp) käsittelee tietojasi, mikäli olet antanut suostumuksesi sähköpostimarkkinointiin. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

 

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla: pirita (at) pirita.fi.

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Huomioithan, että Pirita Design Oy:llä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Löydät poistumislinkin jokaisesta uutiskirjeestämme.

Käsittelyn rajoittaminen
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä tietosuojavaltuutetulle valitus, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löydät täältä

 

 

Pin It on Pinterest

Share This