PIRITA DESIGNIN VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asioiminen jatkossa toimii jouhevammin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Maksutavat

Tilauksen voit maksaa joko verkkopankkipainikkeiden avulla tai noudettaessa käteisellä. Maksun voi suorittaa myös Visa-, Visa Electron – ja MasterCard-korteilla tai Collector-lasku- ja osamaksupalvelun kautta.

Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Verkkokaupassa asioiminen ja maksaminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Suojatusta yhteydestä kertoo sivun osoitekentässä näkyvä lukon kuva.

Maksut Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla, Pirita Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio).

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1–36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä (linkit avautuvat uuteen välilehteen):

  • Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä
  • Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä
  • Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitus

Toimituskulut ovat alkaen 4,90 € Suomeen lähetettäessä. Yli 180 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Muiden maiden toimituskulut löydät verkkokaupan ostoskorista, kun valitset toimitusmaan. Postitamme tilauksesi viiden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Räätälöityjen tuotteiden toimitusajan sovimme erikseen, toimitusajat alkaen yksi viikko tilauksesta.

Poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta kaikkialle, minne kuljetusyhtiöt toimittavat tuotteita.

Tilauksen voit myös noutaa Pirita Designin myymälästä Sodankylästä, aukioloaikoina. Osoite on Kasarmintie 1, 99600 Sodankylä.

Vaihto ja palautus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus lukuun ottamatta räätälöityä tuotteita. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa ja laput paikoillaan. Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas itse. Jos palautukseen käytetään aiheettomasti Postin asiakaspalautusta, vähennämme kulut 7 € palautettavasta summasta.

Vaihtotilanteessa voit käyttää Postin asiakaspalautusta. Palautus- ja vaihtotilanteissa täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake tai ota yhteyttä sähköpostitse: pirita (at) pirita.fi.

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, vaihdamme tai korjaamme sen. Reklamaatiotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.

Pin It on Pinterest

Share This