Voita valitsemasi Pirita Designin tuote Facebook-arvonnassa

Tykkää Facebook-sivuistamme ja kerro kilpailupäivityksen kommenteissa, minkä neuleen haluaisit verkkokaupastamme. Voit voittaa neuleen itsellesi.

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Pirita Design Oy. Arvonta eikä mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

2. Osallistuminen

Kampanja alkaa 19.12.2018 ja päättyy 6.1.2019 klo 23.59. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla julkaisua ja tykkäämällä sivusta Pirita Designin Facebook-sivulla. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Pirita Designin henkilökuntaa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Pirita Design ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

3. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Pirita Designin tuote (arvo 75–299 €), jonka voittaja on etukäteen valinnut itselleen kommentissaan. Arvomme ja julkistamme voittajan 7.1.2019. Pirita Designilla on oikeus julkaista voittajan nimi Facebook-sivullaan.

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti Facebook-viestillä. Jos voittajan viestitoiminto ei ole käytössä, ilmoitamme voittajan Facebook-sivuillamme. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, meillä on oikeus mitätöidä voitto ja arpoa uusi voittaja.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse järjestäjän kustannukselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei meistä riippumattomasta syystä voida toimittaa voittajalle, meillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

4. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat järjestäjälle.

5. Järjestäjän vastuu

Pirita Design vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Emme vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Pirita Design Oy käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää nimeään kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

8. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Pirita Design pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen ja sääntöihin. Ilmoitamme muutoksista Facebookissa ja tällä sivulla.

Pin It on Pinterest

Share This