Voita Rosanna-huivi Facebook-arvonnassa

Tykkää päivityksestämme ja seuraa meitä. Arvomme yhden Rosanna-huivin
torstaina 9.2.2023 klo 12.

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Pirita Design Oy. Arvonta, eikä mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

2. Osallistuminen

Kampanja alkaa 7.2.2023 ja päättyy 9.2.2023 klo 11.59. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla arvontajulkaisuun sinulle parhaiten sopiva väri Rosanna-huivista. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Pirita Designin henkilökuntaa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Pirita Design ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

3. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Rosanna-huivi (arvo 59 €). Arvomme ja julkistamme voittajan torstaina 9.2.2023. Pirita Designilla on oikeus julkaista voittajan nimi Facebook-sivullaan.

Voittajalle ilmoitamme Facebook-sivullamme. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 2 päivän kuluessa, meillä on oikeus mitätöidä voitto ja arpoa uusi voittaja.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse järjestäjän kustannukselle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei meistä riippumattomasta syystä voida toimittaa voittajalle, meillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

4. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat järjestäjälle.

5. Järjestäjän vastuu

Pirita Design vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Emme vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Pirita Design Oy käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää nimeään kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa  ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

8. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Pirita Design pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen ja sääntöihin. Ilmoitamme muutoksista Facebookissa ja tällä sivulla.

Pin It on Pinterest

Share This